Print poze

Iti dam 5 motive ca să-ți păstrezi amintirile vii pe hârtie foto

Nu există om care să nu își amintească copilăria privind fotografiile, din tinerețe, alături de părinți, bunici sau prieteni. Cu toții ne aducem aminte de albumul foto al familiei, cea mai de preț amintire a tuturor familiilor.  Aceste albume spun povestea noastră, sunt amintirile vii ale fiecărei familii, începând încă din ziua nașterii, până la primul zâmbet, diminețile de Crăciun sau prima zi de școală.

Ele împletesc momente cotidiene din anii noștri și ne aduc aminte de momentele în care te încălțai cu pantofii mamei sau când te jucai în noroi.  Nu mai vorbim de îmbrățisările bunicii preferate sau primul tort mâncat. Privind înapoi, prin fereastra fotografiilor ne dăm seama că timpul de multe ni-l facem noi, iar amintirile se blochează undeva, în clepsidra timpului. Poate am pierdut oameni dragi, dar îi putem revedea ușor doar privind la o fotografie cu ei. Ne place să spunem că timpul se oprește în loc, în fotografie.

Când vine vorba de printare fotografii e ideal să ne gândim că trebuie să alegem o hârtie foto de calitate, în culori vii, vibrante și care vor rezista în timp. Astfel, nu vei întâmpina probleme de îngălbenire a hârtiei în timp și te vei putea bucura de aceleași culori mult timp.

Dacă ești genul care își păstrează amintirile în cloud sau pe diverse rețele sociale gândește-te și la alternativa de developare poze online. Cu siguranță, nu îți va părea rău că alegi să păstrezi amintirile vii, pe hârtie foto.

Tehnologia este genială, dar nu are siguranță

Iubim tehnologia și tot potențialul ei, de a răspunde la e-mailuri la ora 3 dimineața, de a găsi răspuns la orice întrebare complicată sau chiar de a ne stoca întreaga viață pe rețelele de socializare. Ceea ce nu știm, însă, este dacă ele vor rămâne pentru totdeauna acolo, sau se vor închide la un moment dat, lăsând loc altor programe. Ceea ce știm sigur este că tehnologia este în continuă schimbare, însă domeniul de print poze va rămâne acolo, în casa noastră atâta timp cât ne dorim. Înainte oamenii își țineau pozele pe dischete, acum calculatoarele noi nici nu mai au inserția de dischete, iar multe poze au rămas blocate în aceea bucată de plastic.

Cu ajutorul fotografiilor vei putea memora cele mai frumoase clipe

Sunt câteva momente importante în viața noastră care ocupă locul I în cele mai importante evenimente din viața noastră, cum ar fi ziua nunții tale, nașterea copilului, terminarea liceului și așa mai departe.  Cât de frumos este ca în fiecare an, la onomastica nunții tale sau ziua copilului să aloci câteva minute împreună cu familia ta să te uiți peste fotografii, să fie ca o tradiție.

Ele pot fi printate pe mai multe dimensiuni, iar tipul de hârtie pe care se poate printa  sunt – hârtie foto lucioasă, mată, satinată.

Developare poze -dimensiuni foto disponibile

9×13 cm
10×15 cm
13×18 cm
15×21 cm
20×30 cm
30×40 cm

Amintește-ți clipe din viața ta

Cât e de frumos să ai un album plin de fotografii. Să surprinzi acele momente din viața ta care redă frumusețea vieții în cel mai grozav mod. Felul în care dormea copilul tău sau felul în care îți zâmbea persoana iubită, toate acestea fac parte din arsenalul nostru de suflet.

Albumele foto rezistă testul timpului             

Cât de frumoase sunt albumele foto vechi care au rezistat testul timpului. Chiar dacă multe fotografii au îngălbenit sau paginile au căzut, în ele stau  frânturi din amintirile noastre și ale strămoșilor noștri. În așa fel, vei putea să le povestești copiilor despre rădăcinile strămoșești.  Însă, mult mai bine este atunci când fotografiile au hârtie de calitate superioară, iar ele îți vor garanta viața lor mulți ani de acum încolo. Culorile vii ale fotografiilor ți hârtia premium vor putea învinge testul timpului.

Moștenitorii tăi îți vor mulțumi

A avea capacitatea de a privi înapoi este un lucru de neprețuit.  Fă un exercițiu de imaginație și gândește-te ce bucuroși vor fi nepoții tăi să privească în trecut la ziua nunții tale sau la ziua nașterii părinților.  În același timp, un album foto poate reprezenta cadoul perfect pentru prieteni sau familie, surprinzându-i pe cei dragi cu cea mai frumoasă atenție. De aceea, noi îți stăm la dispoziție cu tot pachetul de care tu vei avea, de la print poze online până la developare poze în diverse dimensiuni.

Lasă un răspuns